Sýrové placičky potěší k svačině i k obědu. Zvládne je každý a díky pár detailům budou voňavé a plné chuti
Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
TerezaVe uvařila 24. 12. 2015 21:18 Marcipánové kuličky jen z mandlí a agávového sirupu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích