Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:06 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:05 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:04 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:03 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:03 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:03 Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek