Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
mika59 uvařila 8. 11. 2017 15:33 Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 11. 2017 15:33 Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády