Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
amalia uvařila 22. 11. 2011 09:44 Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 22. 11. 2011 09:44 Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 22. 11. 2011 09:44 Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle