Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Eliza uvařila 10. 2. 2012 19:11 Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 2. 2012 19:10 Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 2. 2012 19:09 Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 2. 2012 19:09 Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 2. 2012 19:09 Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Rajčatová omáčka s bazalkou (Sugo di pomodoro al basilico) Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 cathleen 80 min