Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 11:22 Masové kuličky v kari omáčce (z remosky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 9. 1. 2021 13:43 Masové kuličky v kari omáčce (z remosky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 9. 1. 2021 13:43 Masové kuličky v kari omáčce (z remosky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 9. 1. 2021 13:43 Masové kuličky v kari omáčce (z remosky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 9. 1. 2021 13:41 Masové kuličky v kari omáčce (z remosky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
Jak na nejlepší makovou náplň do závinů, buchet i koláčů: Voní rumem a vanilkou a díky jedné surovině chutná božsky