Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
janatka uvařila 9. 6. 2015 12:02 Masox nápady doma dělané 0 0 Zobrazit detail s bramborami Okomentovat
janatka uvařila 9. 6. 2015 11:02 Masox nápady doma dělané 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
janatka uvařila 9. 6. 2015 11:01 Masox nápady doma dělané 0 0 Zobrazit detail po zapečení Okomentovat
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové