uvařil 1. 9. 2015 14:04
Fáze druhá - příprava oleje na matjesy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 9. 2015 14:04
Fáze druhá - příprava oleje na matjesy
uvařil 31. 8. 2015 15:48
První fáze - solení
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak chytře neplýtvat? Aby jídlo nekončilo v koši, s tím pomáhají aplikace Nesnězeno či iniciativa Zachraň jídlo
Trochu jiná kobliha: Nadýchané jako donuty, křupavé jako croissanty. Znáte sladké cronuty?
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem