KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
danielle72 uvařila 21. 5. 2013 19:04 Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 21. 5. 2013 19:01 Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích 0 0 Zobrazit detail Příprava pesta Okomentovat
danielle72 uvařila 21. 5. 2013 18:15 Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 21. 5. 2013 18:15 Mátovo-mandlový krém na vepřových medajloncích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněné bramborové knedlíky 3 x jinak: Uzené s cibulkou je klasika, náplň z bylinek má svěží chuť a ta houbová překvapí jemností
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
6 foto Pěstovat se dá v čemkoli a kdekoli. Udělejte si minizahrádku ze starých nákupních tašek nebo z pytle od brambor