Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Hella uvařila 16. 2. 2010 12:05 Medová roláda "Karamelka" 0 0 Zobrazit detail Tavíme karamel Okomentovat
Hella uvařila 16. 2. 2010 12:05 Medová roláda "Karamelka" 0 0 Zobrazit detail Medová roláda Okomentovat
Hella uvařila 16. 2. 2010 12:05 Medová roláda "Karamelka" 0 0 Zobrazit detail Karamelky z Tesca Okomentovat
Silikonové formy na cukroví nestojí majlant a dobře se s nimi pracuje. Jen nesmíme udělat častou začátečnickou chybu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Flake pastry: Jednoduché listové těsto je hotové za patnáct minut, zvládne ho i začátečník, důležité je správně použít máslo