Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
varilamyskakasicku uvařila 3. 5. 2013 18:22 Měkký tvaroh s ředkvičkami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 5. 2013 18:18 Měkký tvaroh s ředkvičkami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 5. 2013 18:18 Měkký tvaroh s ředkvičkami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 3. 5. 2013 18:15 Měkký tvaroh s ředkvičkami a koprem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská couračka: Vydatná polévka se zelím a bramborami voní osmaženou slaninou a jemná je díky jedné přísadě
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče