Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Libulka uvařila 22. 2. 2018 12:20 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Libulka uvařila 22. 2. 2018 12:20 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 22. 11. 2016 11:39 Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli 0 0 Zobrazit detail Čokoládové pracny Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Halle Berryová každé ráno pije „neprůstřelnou“ kávu a pochutná si na šťavnatém plátku lososa