Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
varilamyskakasicku uvařila 16. 9. 2012 13:15 Meruňková roládka s pudingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 9. 2012 13:13 Meruňková roládka s pudingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 9. 2012 13:09 Meruňková roládka s pudingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 16. 9. 2012 13:09 Meruňková roládka s pudingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová