Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
DusanPitter uvařil 26. 11. 2016 19:43 Mexicka polévka s římským kmínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
DusanPitter uvařil 26. 11. 2016 19:43 Mexicka polévka s římským kmínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 nejlepších večeří na chalupě: Čertovské špekáčky na leču nebo chalupářská omeleta chutnají božsky. Takhle snadno je připravíte
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý