Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
DusanPitter uvařil 26. 11. 2016 19:43 Mexicka polévka s římským kmínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
DusanPitter uvařil 26. 11. 2016 19:43 Mexicka polévka s římským kmínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět pokrmů, které tu byly už před mnoha staletími: Humus z rozmačkané cizrny jedli staří Egypťané, popcorn indiáni
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám