Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
MiskaM uvařila 28. 11. 2017 13:20 Mleté hovězí v listovém kabátku à la cheeseburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 28. 11. 2017 13:20 Mleté hovězí v listovém kabátku à la cheeseburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků
Smažené bramborové šišky s kysaným zelím jsou výbornou chuťovkou i skvělou přílohou, třeba k pečenému masu