Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RMasova uvařila 27. 1. 2010 20:32 Moje zapečené brambory se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Vánoce Jana Čenského: Bezpodmínečně musím mít kapra, rybí polévku a aspoň patnáct druhů cukroví, říká populární herec
Co s husím výpekem? Hodí se k ochucení zelí, do rizota, ale skvělý je i do základu mnoha pomazánek, v chladu vydrží týdny