Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
JanaDorazinova uvařila 13. 2. 2012 11:47 Mořská štika s kedlubnovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 2. 2012 11:46 Mořská štika s kedlubnovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 2. 2012 11:46 Mořská štika s kedlubnovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 2. 2012 11:46 Mořská štika s kedlubnovými hranolky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce v Řecku voní vánočním chlebem se skořicí a pomerančem, na štědrovečerním stole je krůta s touto masovou nádivkou