Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 13. 9. 2013 07:39 Mrkvové kostky-trochu zdravější 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 9. 2013 07:39 Mrkvové kostky-trochu zdravější 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 9. 2013 07:39 Mrkvové kostky-trochu zdravější 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 13. 9. 2013 07:39 Mrkvové kostky-trochu zdravější 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne