Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Waluci uvařila 11. 3. 2011 22:16 Můj úplně první dortík - díky Topreceptům! 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Jak grilovat kuřecí maso? Podle těchto rad bude krásně propečené a úžasně šťavnaté, důležité je používat dokonale čisté nádobí
Co jsme jedli a pili u sledování Nemocnice na kraji města? K turecké kávě se podávaly jednohubky a frčely poháry s pudinkem