Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
petram uvařila 2. 12. 2015 18:54 Mušličky (žabí huby) bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 2. 12. 2015 18:54 Mušličky (žabí huby) bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
25 foto Pohlreichův souboj restaurací finišuje: O postupujícím rozhodly chybějící příbory, studené jídlo i moravská dřina
Krémové kokosové řezy: Jemný a voňavý dezert s pudinkovým krémem je krásně vláčný, kokos potřebuje speciální úpravu