Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
hazel uvařila 13. 10. 2015 20:14 Nadivka ke krutimu masu pecena ve forme kulicek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hazel uvařila 13. 10. 2015 20:14 Nadivka ke krutimu masu pecena ve forme kulicek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé kuře s rýží po asijsku aneb Chicken rice: Jednoduchá specialita, pro kterou lidé létají do Singapuru přes půl světa, chutná božsky
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit