Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
sarka 38 uvařila 25. 10. 2012 16:42 Nadýchaný bramborovo-podmáslový chléb (celozrnný) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sarka 38 uvařila 25. 10. 2012 16:42 Nadýchaný bramborovo-podmáslový chléb (celozrnný) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť