Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Angel 666 uvařila 17. 4. 2019 19:17 Nákyp z quinoy se semínky, kadeřávkem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 17. 4. 2019 19:17 Nákyp z quinoy se semínky, kadeřávkem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy
Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Dirty horchata je hitem babího léta. Ochutnejte ledovou „špinavou“ kávu s rýžovým mlékem, likérem a skořicí