Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:53 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:52 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:52 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:51 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:51 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 8. 2011 12:51 Naložený Hermelín s brusinkovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno