Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
isindy uvařila 6. 2. 2011 17:14 Nekynutý chléb z podmáslí a piva 0 0 Zobrazit detail v řezu Okomentovat
isindy uvařila 6. 2. 2011 14:17 Nekynutý chléb z podmáslí a piva 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
isindy uvařila 6. 2. 2011 14:17 Nekynutý chléb z podmáslí a piva 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku