Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
varilamyskakasicku uvařila 5. 10. 2011 12:28 Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 10. 2011 12:25 Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 10. 2011 12:25 Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
5 foto Holka u plotny radí: Jak na leknínky z lineckého těsta? S pudinkovým krémem a mandlovými plátky chutnají skvěle