Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
K@tka uvařil 22. 9. 2012 18:40 „Nízkokalorická svačinka“: Plněné rajče s pečenou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 22. 9. 2012 18:40 „Nízkokalorická svačinka“: Plněné rajče s pečenou paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Matějská pouť začíná: Zavzpomínejte, jak vypadaly řetízkáče, žužu a střelnice před lety, za dob socialismu
Grilovaná marinovaná zelenina s balzamikovou redukcí a kozím sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Eliza 45 min