Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
maris uvařila 16. 9. 2013 13:55 Nudle s italskou klobásou / salsiccia / a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 16. 9. 2013 13:55 Nudle s italskou klobásou / salsiccia / a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 16. 9. 2013 13:55 Nudle s italskou klobásou / salsiccia / a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni