Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
patamicuchova uvařil 26. 2. 2025 09:55 Opečený chléb s avokádovou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
patamicuchova uvařil 26. 2. 2025 09:55 Opečený chléb s avokádovou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
patamicuchova uvařil 26. 2. 2025 09:55 Opečený chléb s avokádovou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
patamicuchova uvařil 26. 2. 2025 09:55 Opečený chléb s avokádovou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Začíná sezona medvědího česneku: Kolik za něj dáte na trhu a kolik v supermarketu? Víme, kde je teď nejlevnější
Bleskový chleba z pánve pane in padella: Jednoduché italské pečivo připravíte do půl hodiny a výborně se hodí na sendviče