Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Bahula uvařila 21. 7. 2013 15:58 Osvěžující roláda s tvarohem, lučinou a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 11:25 Osvěžující roláda s tvarohem, lučinou a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 11:25 Osvěžující roláda s tvarohem, lučinou a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2013 11:25 Osvěžující roláda s tvarohem, lučinou a jahodami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky