Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
maris uvařila 10. 2. 2012 15:36 Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 10. 2. 2012 15:36 Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 10. 2. 2012 15:36 Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé
Univerzální cuketová omáčka: Hodí se na těstoviny, knedlíky i noky a lze ji i bez zavařování snadno uchovat na později