Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 432 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,33 g |
Tuky | 373,70 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 53,02 g |
Sůl | 142,57 g |
Sacharidy | 251,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Moje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Nejnovější recepty
Tvarůžková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Malinové cupcakes bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Králík na zelenině, zelí a žampionech
Přidáno před 3 hodinami
Nádivkový koláč s kuřecím masem
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní ragú ze zajíce
Přidáno před 3 hodinami
Plněná žebra z daňka
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salko řezy
horackovapetra před 20 minutami
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Jan@Novy před 3 hodinami
Pórková polévka krémová
Jan@Novy před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Ivcaaa před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s olejem
hkleslova@seznam.cz před 4 hodinami
Koprová omáčka
panilek před 5 hodinami
Krkovička se staročeským zelím
kimlo před 6 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
MilosCz před 6 hodinami
Mrkvový koláč s ořechy a skořicí - šťavnatý
bubleja před 6 hodinami
Tématické fráze:
masopustní polévka,
masopustní polévky,
zavaření zabijačkové polévky,
polévka z prejtu,
jak zavařit prejt,
domaci ovarova polevka,
jak zavarit zabijačkovou polevku,
jak zavarit polevku,
zavaření polévky,
jak zavarit ovarovou polevku,
kapusta zabijačková polévka,
ovarova polievka,
zavařit jitrnicový prejt,
zavaření prejtu,
polévka z vepřového prejtu,
co zavařit do ovarové polévky,
jak zavarit kapustu,
polévka k prejtu,
polivka z prejtu,
jak zavarit zabijackovou polevku?
Suroviny:
bujón,
kapusta,
česnek český,
sůl,
pepř,
majoránka,
petrželka,
prejt,
vejce,
strouhanka,
sůl,
prejt
Komentáře (17)