Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
tejaja uvařila 6. 3. 2015 11:12 Palačinky plněné špenátem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 6. 3. 2015 11:12 Palačinky plněné špenátem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 6. 3. 2015 11:12 Palačinky plněné špenátem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní