Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
petram uvařila 10. 4. 2014 05:01 Palačinky z teffové mouky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 10. 4. 2014 05:01 Palačinky z teffové mouky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 10. 4. 2014 05:01 Palačinky z teffové mouky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny