Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
ivulinka uvařila 1. 6. 2013 11:30 Panenčina kapsička plná restované zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 1. 6. 2013 11:29 Panenčina kapsička plná restované zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 5. 2013 17:00 Panenčina kapsička plná restované zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 5. 2013 17:00 Panenčina kapsička plná restované zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 5. 2013 17:00 Panenčina kapsička plná restované zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopr ve sladkokyselém nálevu: Klasický recept s cukrem, octem a solí je snadný na přípravu a zvládne jej každý