KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
RubyRom uvařila 16. 6. 2024 12:05 Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér