Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou

Snad nejšťavnatějším kouskem vepřového masa je bez debat panenka. Perfektně se hodí pro slavnostnější příležitosti. Připravte ji v kombinaci s omáčkou z lišek a slaninovými kroketami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

16. 6. 2024 14:05

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 703 kJ / 2 080 kcal
Bílkoviny32,53 g
Tuky149,27 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,69 g
Sacharidy137,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

4. 7. 2024 22:58

lenka.janatkova: Moc děkuji :-K

Opravdu nádherný recept <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 6. 2024 13:18

Romanko,moc dobře ji uvařila,pochutnala bych si:yes::-KJá jsem panenku ještě nikdy nedělala,bojím se toho,že bych to zmrvila:-(Čerstvé lišky jsem neviděla už hodně let:-(Kdysi mi kamarádka dala zavařené a ty jsem použila do salátu,byly moc dobré:-8

RubyRom RubyRom

17. 6. 2024 08:41

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 6. 2024 07:57

:-)<3:yes::yes:Výborné a krásné jídlo. Dělala jsem liškovou omáčku synovi v sobotu ale nestihla jsem ji sem dát a vlastně jsem ráda, protože to máš mnohem lepší i hezčí. . :-K

RubyRom RubyRom

16. 6. 2024 23:49

Veronika.Hrozna: Moc děkuji. Brambory můžete uvařit ve slupce nebo použít co zbyly od oběda, je to jedno. Často je právě dělám, když neodhadnu množství a zbydou mi uvařené. :-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 6. 2024 19:20

Ty brambory na krokety uvařit ve slupce???? Ta panenka je výstavní, ty lišky k tomu..... francouzi by i slina ukápla, od blaha!:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř mletý, olej, houby lišky, cibule šalotka, šťáva citronová, víno bílé, vývar masový, smetana ke šlehání, mouka hladká, sůl, máslo, brambory, sůl, pepř mletý, vejce, cibule sušená smažená, slanina anglická, mouka hrubá, olej

TopRecepty.cz

Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5O1R