Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
ivulinka uvařila 20. 3. 2011 12:03 Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 20. 3. 2011 12:02 Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 20. 3. 2011 12:01 Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink