

Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Suroviny 2 porce
- 2 plátky pangasia
- sůl
- pepř
- těstíčko:
- 2 polévkové lžíce Majolky®
- 1 vejce
- 1/2 cibule
- 2 polévkové lžíce hořčice
- hladká mouka na zahustění těstíčka
- strouhanka na obalení
- olej na pánev
Postup přípravy receptu
Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je.
V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle.
Rybu do těstíčka naložíme alespoň na jednu hodinu, pak plátky obalíme ve strouhance.
Rozehřejeme na pánvi větší množství oleje a rybu na něm opečeme z obou stran.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
-
Teď to na mě juklo, koukám, že jsem nedala bodík, páč jsme to dělala nedávno a bylo to moc dobrý
Akorát jsem místo hladké mouky dala solamyl, ale to je detailík -
Tak se mi pangas naklada v lednicce a sem zvedava jak to dopadne
-
Sice jsem si hodně poplakala při strouhání cibule - čpí daleko více než když ji krájíš
, ale rybička byla moc chutná. Obalila jsem ji v kukuřičné strouhance. Opravdu výborné.
+
-
Výborná záležitost
...díky za inspiraci
náramně jsem si pochutnala
-
Mojematysek: pangasius je ryba žijící ve Vietnamu, konkrétně v řece Mekong. Je charakteristická tím, že její maso není tolik cítit rybinou, je jemné a bez kostí. Neobsahuje v sobě tolik vody a klasický trojobal na ní drží bez jakýchkoliv problémů- nesloupne se. Velmi oblíbená v mateřských školách a školních jídelnách.
-
asi budu za blbecka,ale co je pangasius?
jeste jsem o tom nikdy neslysela
vypada to uzasne,kazdopadne davam bodika
-
-
Další super nápad jak na "pangase" posílám bodík
-
Hmmmmmm
-
Krásné fotky o receptu ani nemluvím hned bych si vzala příbor a pustila se do toho
+7
-
Pangase máme rádi / ať si říká kdo chce co chce
/ a toto je další krásný recept
+
-
-
k nakousnutí
a jednoduché
-
Moc hezký recept Ivi, obdivuji, že je strouhanka krásně kompaktní, o výtečné chuti nepochybuji
.
-
Tak to bych si taky dala
, krásný jednoduchý recept a úžasně čisté a plastické obrázky...