Low carb jahodová bublanina podle Hanky z Poděbrad chutná jako od babičky, ale nepřiberete po ní ani deko
Češi zazářili v Portugalsku: Z Portugal Wine Trophy 2025 si odvážejí 28 medailí včetně dvou velkých zlatých
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 23. 6. 2010 14:03 Paprikáš z hovězího masa 0 0 Zobrazit detail Hotovo Okomentovat
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 23. 6. 2010 14:03 Paprikáš z hovězího masa 0 0 Zobrazit detail Hotovo Okomentovat
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
27 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý