Paprikáš z hovězího masa
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,50 g |
Tuky | 66,60 g |
Vláknina | 67,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala.
Fotecky hodim vecer
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2011 09:03
Jee tak to mam velkou radost ze chutnalo,dekuju
14. 2. 2011 23:22
Bylo to moc dobréi když se musím přiznat,že jsem trochu osolila,přidala jsem foto a
+6
13. 7. 2010 08:11
Corall+Emmy - moc děkuji za odpověď, myslela jsem si to A přeji ještě hodně takto krásných receptů
12. 7. 2010 16:30
Staci spetka soli ale ne aby to bylo presolene.
Proste staci trocha jak mas rada.
12. 7. 2010 16:23
Toto jídlo vypadá velmi dobře Mám jenom dotaz, opravdu se nesolí?? Trochu cukru přidávám do každé omáčky, neb tvrdím, že vyzvedne chuť koření, ale solím takže prosím o odpověď Díky
23. 6. 2010 20:55
Ano jsem Ceska a ziji v izraeli uz 5rokem. Proto ten nazev jidla.
Videla jsem to v show o vareni
23. 6. 2010 19:42
Corall+Emmy 30.9.2006 ty žiješ v Izraeli a jsi Češka? Každopádně, mi se to moc líbí, název-nenázev
23. 6. 2010 14:43
Pozítří mám o oběd postaráno, kdybych nešla zítra po doktorech tak bych ho udělala hned.
23. 6. 2010 14:14
Moc dekuju,nevim ta pani to pojmenovala Paprikas ale ziji v Izraeli.Tak mozna i jiny nazev
Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani
23. 6. 2010 14:10
Ja by som poopravila názov na Perkelt - t. j. osmažené a dusené na paprike. Paprikáš je s kyslou smotanou. Pomer cibule a mäsa, ako aj čas prípravy je správny. Stavu ani u perkeltu, ani u paprikášu netreba zahustiť múkou. Chuť a hustotu dáva cibuľa, ktorá sa varením rozpadne. Jedlo musí byť perfektné+1
23. 6. 2010 13:56
Fotku hotoveho jidla dam az vecer
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kořeněné kuřecí nudličky v pánvi
Přidáno před 1 hodinou

Pomazánka z králičího masa
Přidáno před 13 hodinami

Králík ve sladkokyselé omáčce s houbami
Přidáno před 18 hodinami

Ovesno-kokosové sušenky
Přidáno před 18 hodinami

Pečená zelenina s rybou
Přidáno 5. 7. 2022 07:39

Muffiny s čokoládovo-avokádovým krémem
Přidáno 5. 7. 2022 07:21
Právě bylo uvařeno:

Kuře na talíři
uvařil/a Nanda91
před 41 minutami

Sýrový koláč à la pizza
uvařil/a Jan Nemec
před 12 hodinami

Fazolkový salát se sýrem a vejci
uvařil/a migro
před 12 hodinami

Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky
uvařil/a Werena
před 13 hodinami

Jahodová buchta hrnková rychlá
uvařil/a PetraCy
před 13 hodinami

Vydatná vločková polévka s česnekem
uvařil/a TedUL
před 13 hodinami

Hospodský zelný salát
uvařil/a Mettynka
před 13 hodinami

Americké okurky
uvařil/a Mettynka
před 13 hodinami

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
uvařil/a veverka1953
před 14 hodinami

Okurkový salát
uvařil/a Janule25
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso na paprice hovezi na paprice hovězi maso recepty recepty hovězí maso na paprice hovezi maso s paprikou hovězí maso recepty z hoveziho masa hovězí maso s paprikami hovězí s paprikami maso na paprice hovězí s paprikou hovězí perkelt jídlo paprikáš paprikáš hovězí maso na paprikách recept z hovezího masa jídla z hovězího masa recept hovezi na paprice hovezi na papeice hovězí maso na paprice
Suroviny: maso hovězí, cibule červená, paprika sušená sladká, cukr, pepř, voda, olej
Paprikáš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8JV
11 názorů