Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Paprikáš z hovězího masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

23. 6. 2010 13:43

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 192 kJ / 2 197 kcal
Bílkoviny241,50 g
Tuky66,60 g
Vláknina67,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy141,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala.

Fotecky hodim vecer

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

15. 2. 2011 09:03

Jee tak to mam velkou radost ze chutnalo,dekuju:yes:

eva hubova eva hubova

14. 2. 2011 23:22

Bylo to moc dobré:-pi když se musím přiznat,že jsem trochu osolila,přidala jsem foto a:yes:+6

Dana61

13. 7. 2010 08:11

Corall+Emmy - moc děkuji za odpověď, myslela jsem si to:yes::yes: A přeji ještě hodně takto krásných receptů:-K

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

12. 7. 2010 16:30

Staci spetka soli ale ne aby to bylo presolene.
Proste staci trocha jak mas rada.

Dana61

12. 7. 2010 16:23

Toto jídlo vypadá velmi dobře:-D:yes::yes: Mám jenom dotaz, opravdu se nesolí?? Trochu cukru přidávám do každé omáčky, neb tvrdím, že vyzvedne chuť koření, ale solím takže prosím o odpověď Díky

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

23. 6. 2010 20:55

Ano jsem Ceska a ziji v izraeli uz 5rokem. Proto ten nazev jidla.
Videla jsem to v show o vareni

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 6. 2010 19:42

Corall+Emmy 30.9.2006 ty žiješ v Izraeli a jsi Češka? Každopádně, mi se to moc líbí, název-nenázev:-);-):yes:

Ivana Ch

23. 6. 2010 14:43

Pozítří mám o oběd postaráno, kdybych nešla zítra po doktorech tak bych ho udělala hned.

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

23. 6. 2010 14:14

Moc dekuju,nevim ta pani to pojmenovala Paprikas ale ziji v Izraeli.Tak mozna i jiny nazev

Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

23. 6. 2010 14:10

Ja by som poopravila názov na Perkelt - t. j. osmažené a dusené na paprike. Paprikáš je s kyslou smotanou. Pomer cibule a mäsa, ako aj čas prípravy je správny. Stavu ani u perkeltu, ani u paprikášu netreba zahustiť múkou. Chuť a hustotu dáva cibuľa, ktorá sa varením rozpadne. Jedlo musí byť perfektné:yes:+1:-))

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

23. 6. 2010 13:56

Fotku hotoveho jidla dam az vecer

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso na paprice hovezi na paprice hovězi maso recepty recepty hovězí maso na paprice hovezi maso s paprikou hovězí maso recepty z hoveziho masa hovězí maso s paprikami hovězí s paprikami maso na paprice hovězí s paprikou hovězí perkelt jídlo paprikáš paprikáš hovězí maso na paprikách recept z hovezího masa jídla z hovězího masa recept hovezi na paprice hovezi na papeice hovězí maso na paprice

Suroviny: maso hovězí, cibule červená, paprika sušená sladká, cukr, pepř, voda, olej

TopRecepty.cz

Paprikáš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8JV