Paprikáš z hovězího masa

Corall+Emmy 30.9.2006 Kuchařka: Corall+Emmy 30…

Doba přípravy: 2.5hodiny 3-4 porce Hovězí maso 11 názorů

Suroviny

1 kg hovězího masa
1 kg červené cibule
3 lžíce sladké mleté papriky
1 lžíce cukru
1/2 lžíce pepře
horká voda
1/4 sklenice oleje
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme si hovězí maso na kostky, červenou cibuli na jemné kostičky.

  2. Do mísy si dáme 3 lžíce mleté papriky, 1 lžíci cukru, půl lžíce pepře a promícháme s masem, tak aby byl každý kousek obalený v této směsi.

  3. Poté rozpálíme hrnec, přidáme olej, cibuli do sklovata osmahneme, přidáme maso, promícháme s cibulí, osmahneme asi 4 minuty, přidáme horkou vodu tak, aby byla tekutina asi do poloviny masa. Poté na mírném plameni dusíme 2,5 hodiny. Dochutíme. Jídlo se podává s těstovinami nebo s noky.

Poznámka

Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala.

Fotecky hodim vecer

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paprikáš z hovězího masa

  • Jee tak to mam velkou radost ze chutnalo,dekuju:yes:

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Bylo to moc dobré:-pi když se musím přiznat,že jsem trochu osolila,přidala jsem foto a:yes:+6

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Corall+Emmy - moc děkuji za odpověď, myslela jsem si to:yes::yes: A přeji ještě hodně takto krásných receptů:-K

    Odpovědět

  • Staci spetka soli ale ne aby to bylo presolene.
    Proste staci trocha jak mas rada.

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Toto jídlo vypadá velmi dobře:-D:yes::yes: Mám jenom dotaz, opravdu se nesolí?? Trochu cukru přidávám do každé omáčky, neb tvrdím, že vyzvedne chuť koření, ale solím takže prosím o odpověď Díky

    Odpovědět

  • Ano jsem Ceska a ziji v izraeli uz 5rokem. Proto ten nazev jidla.
    Videla jsem to v show o vareni

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Corall+Emmy 30.9.2006 ty žiješ v Izraeli a jsi Češka? Každopádně, mi se to moc líbí, název-nenázev:-);-):yes:

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Pozítří mám o oběd postaráno, kdybych nešla zítra po doktorech tak bych ho udělala hned.

    Odpovědět

  • Moc dekuju,nevim ta pani to pojmenovala Paprikas ale ziji v Izraeli.Tak mozna i jiny nazev

    Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani

    Odpovědět

  • Meszarosovabolya Meszarosovabolya

    Ja by som poopravila názov na Perkelt - t. j. osmažené a dusené na paprike. Paprikáš je s kyslou smotanou. Pomer cibule a mäsa, ako aj čas prípravy je správny. Stavu ani u perkeltu, ani u paprikášu netreba zahustiť múkou. Chuť a hustotu dáva cibuľa, ktorá sa varením rozpadne. Jedlo musí byť perfektné:yes:+1:-))

    Odpovědět

  • Fotku hotoveho jidla dam az vecer

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí maso na paprice hovezi na paprice recepty hovězí maso na paprice hovězi maso recepty hovezi maso s paprikou hovězí maso s paprikami recepty z hoveziho masa hovězí s paprikami hovězí s paprikou jídlo paprikáš hovězí maso na paprikách hovězí perkelt jídla z hovězího masa paprikáš recept recept hovězí maso na paprice perkelt z hoveziho masa hovdzi na paprice recept hovězí maso na paprice videorecept perkelt z hoveziho masa recept jídlo s paprikami

Zapomněl/a jsem heslo