Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mika59 uvařila 1. 5. 2018 13:15 Paprikové vejce na měkko, vařené v košíčku a bez loupání 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
7 foto Vánoční dárky pro gurmety: Multifunkční vařečka, marmeláda s alkoholem, kuchařka či časopis pod stromečkem potěší