Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Rouena uvařila 25. 9. 2017 11:42 Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Britský král Karel III. jí skromně, rád sbírá houby a chutná mu úplně obyčejné rizoto s hříbky
24 foto Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání