Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
isindy uvařila 12. 11. 2011 20:39 Pažitkové palačinky s tvarohovou náplní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 12. 11. 2011 20:37 Pažitkové palačinky s tvarohovou náplní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 12. 11. 2011 20:36 Pažitkové palačinky s tvarohovou náplní a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Luxusní toustový chleba podle Josefa Maršálka: Použijte tvaroh, dodá nádhernou vláčnost, radí slavný cukrář
30 foto Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
9 foto Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha