Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Frantiska uvařila 13. 3. 2018 14:49 Pečená drůbeží játra jako smažená 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janatka uvařila 22. 6. 2009 18:34 Pečená drůbeží játra jako smažená 0 0 Zobrazit detail můj výtvor Okomentovat
Hella uvařila 16. 10. 2008 18:16 Pečená drůbeží játra jako smažená 0 0 Zobrazit detail Pečená drůbeží játra jako smažená Okomentovat
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma