Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Pankulik uvařil 20. 9. 2018 17:29 Pečená kachna s netradiční rebarborou a bramborovo-křenovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 20. 9. 2018 17:29 Pečená kachna s netradiční rebarborou a bramborovo-křenovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 20. 9. 2018 17:29 Pečená kachna s netradiční rebarborou a bramborovo-křenovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pankulik uvařil 20. 9. 2018 17:29 Pečená kachna s netradiční rebarborou a bramborovo-křenovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením