Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
JanaDorazinova uvařila 12. 1. 2017 12:11 Pečená krkovice s lilkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 1. 2017 12:11 Pečená krkovice s lilkem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Frankfurtská polévka je rychlá, zasytí, využijete do ní zbytky z lednice a vyjde vás na pouhých 40 Kč