Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
stakul uvařila 7. 5. 2011 16:49 Pečená krkovička v kabátku 0 0 Zobrazit detail šup s tím do trouby Okomentovat
stakul uvařila 7. 5. 2011 16:49 Pečená krkovička v kabátku 0 0 Zobrazit detail dobrou chuŤ Okomentovat
9 foto Jak dokonale ugrilovat placaté kuře s křupavou kůrkou: Tento postup zaručuje perfektní výsledek i pro začátečníky
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu