Pečená krkovička v kabátku

stakul Kuchařka: stakul

Doba přípravy: 20 minut + pečení 2 porce Jiné maso 5 názorů

Suroviny

2 plátky krkovičky á 250g
1 větší cibule
100 g strouhaného sýra
staročeské koření
sůl
kmín
50 g tatarky
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa omyjeme, osušíme, mírně posolíme a posypeme kořením.

  2. Tatarku rozetřeme na povrch, poklademe na kolečka nakrájenou cibulí a zasypeme sýrem.

  3. Pod pokličkou pekla při 180°cca 1 hodinu.
    Abych nemusela "řešit" přílohu, obložila jsem dokola plátky syrových neoloupaných brambor (cca 300g) a ty jsem posypala kořením na americké brambory.

Poznámka

Brambory nebyly opečené, ale i tak jsem byla spokojená. Jako přílohu jsem měla salát z pečených paprik.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Pečená krkovička v kabátku

Tématické fráze: krkovice v majonézovém kabátku krkovička v majonézovém kabátku vepřová krkovička pečená v majonézovém kabátku krkovička v kabátku pečená krkovička krkovička recepty pečená krkovička plátky krkovicka vepřová krkovička v majonezovém kabátku pečená krkovice krkovice v kabátku výborná pečená krkovice vepřová krkovice v majonézovém kabátku vepřové maso v majonézovém kabátku veprova krkovička pecena v majonezovem kabatu veprova krkovicka v kabatku recepty z krkovicky recept na pečenou krkovici majonézovém kabátku vepřová pečeně v majonézovém kabátku

Zapomněl/a jsem heslo