Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:08 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček Jana Nerudy: Spisovatel nikdy neodolal dršťkové polévce a miloval i švestkové knedlíky či halušky