Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:08 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky