Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:08 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu