Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:08 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 10. 1. 2011 19:07 Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska